Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Regióny

Na Račianskej ulici našli podozrivý predmet

Na snímke policajt hliadkuje na bratislavskej Račianskej ulici, na ktorej obmedzili dopravu vo štvrtok 4. novembra 2021. Foto: TASR - Michal Svítok

V úseku nasadil dopravca náhradnú autobusovú dopravu X3.

Bratislava 4. novembra (TASR) - Dopravu na bratislavskej Račianskej ulici obmedzili. Pred budovou Prezídia Policajného zboru na Račianskej ulici sa našiel podozrivý predmet. TASR to potvrdil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Informoval, že v súčasnosti je z bezpečnostných dôvodov obmedzená premávka v úseku od Račianskeho mýta po križovatku s ulicou Jarošova.

Dopravný podnik Bratislava upozorňuje cestujúcich bratislavskou MHD, že pre uzáveru Račianskej, v úseku Račianske mýto - Pionierska, je prerušená premávka električiek linky 3 medzi Blumentálom a Depom Krasňany.

V úseku nasadil dopravca náhradnú autobusovú dopravu X3. "Premáva po trase Blumentál, Šancová (zastávka Račianske mýto smer Trnavské mýto), Vajnorská, Kutuzovova, Kukučínova, Jarošova a Račianska," uviedol podnik. V opačnom smere premáva náhradná doprava z Račianskej cez Jarošovu, Vajnorskú, Krížnu, Legionársku na Mýtnu a Blumentál.

Na snímke policajná páska a policajné auto na bratislavskej Račianskej ulici, na ktorej obmedzili dopravu vo štvrtok 4. novembra 2021.
Foto: TASR - Michal Svítok


V okolí Račianskej sa pre policajnú uzáveru cesty začali tvoriť kolóny v oblasti Račianskeho a Trnavského mýta.

Polícia v súvislosti s nálezom podozrivého predmetu začala trestné stíhanie


V súvislosti s nálezom podozrivého predmetu, ktorý bol vo štvrtok v ranných hodinách nájdený pred budovou Prezídia Policajného zboru na Račianskej ulici, začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

"Policajti na nevyhnutne potrebný čas po prijatí oznámenia miesto nálezu ohradili a prijali na mieste potrebné opatrenia, v dôsledku ktorých došlo aj k obmedzeniam v cestnej premávke. Tie sa týkali Račianskej ulice v smere po križovatku s ulicou Jarošova," uviedla polícia. Pyrotechnická prehliadka skončila s negatívnym výsledkom. Pyrotechnik predmet odborným spôsobom zaistil a z miesta odviezol.