Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Košická MHD avizuje zmeny z dôvodu prekopávky komunikácií

Ilustračné foto. Foto: TASR - Roman Hanc

Vozidlá liniek 14, 16, 22, 25, 27, 29, 36, 71, 72 a N5 zastavujú na zastávke Námestie Maratónu mieru smer Radnica Starého mesta na Hviezdoslavovej ulici.

Košice 30. júna (TASR) – Od stredy dôjde vzhľadom na viaceré prekopávky komunikácií v meste k zmenám v košickej mestskej hromadnej doprave. Ako TASR informovala hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice (DPMK) Vladimíra Petrušová, obmedzenia budú trvať do 31. augusta.

Ako uviedla, dôjde k úplnému uzatvoreniu Gorkého ulice v smere na Národnú triedu. Zastávku Mlynská bašta smer Národné námestie rušia.

„Vozidlá liniek 14, 16, 22, 25, 27, 29, 36, 71, 72 a N5 zastavujú na zastávke Námestie Maratónu mieru smer Radnica Starého mesta na Hviezdoslavovej ulici,“ spresnila s tým, že následne pokračujú odbočením vpravo na Komenského ulicu, po ktorej idú priamo bez zastavenia až po križovatku s ulicou Slovenskej Jednoty, na ktorej odbočia vpravo.

Zastávka Národné námestie smer Tomášikova je zriadená na ulici Slovenskej Jednoty – tesne pred križovatkou s ulicou Czambelova. „Zastávka je označená prenosným označníkom a žltým vodorovným dopravným značením BUS,“ dodala Petrušová.