Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Drogovému dílerovi z Nového Mesta nad Váhom hrozí pätnásťročné väzenie

Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Foto: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj

Obvinený muž si mal opakovane a neoprávnene zabezpečovať metamfetamín a heroín pre vlastnú potrebu, ale aj ďalším osobám za protislužbu.

Nové Mesto nad Váhom 7. apríla (TASR) – Trenčiansky krajský policajný vyšetrovateľ obvinil 39-ročného muža z okresu Nové Mesto nad Váhom z obzvlášť závažného drogového zločinu. Obvinený muž si mal opakovane a neoprávnene zabezpečovať metamfetamín a heroín pre vlastnú potrebu, ale aj ďalším osobám za protislužbu. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

„Hliadka obvodného oddelenia Policajného zboru z Nového Mesta nad Váhom zastavila v skorých ranných hodinách v Novom Meste nad Váhom osobné auto značky Audi. V aute mal obvinený neoprávnene prechovávať metamfetamín a heroín. Celkové množstvo zadržaného metamfetamínu zodpovedá 215 bežným jednorazovým dávkam drogy a celkové množstvo zadržaného heroínu zodpovedá 15 jednorazovým dávkam drogy,“ informuje polícia.

Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Krajský vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby.