Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Na autobusových zastávkach v Dubnici nad Váhom pribudnú prístrešky

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Súčasťou každého prístrešku bude lavička z masívneho dreva.

Dubnica nad Váhom 2. novembra (TASR) – Na desiatich autobusových zastávkach v Dubnici nad Váhom pribudnú do konca roka moderné prístrešky s digitálnymi reklamnými panelmi. Dubnická radnica do ich nákupu a inštalácie investuje z mestského rozpočtu 66.000 eur.

Ako informovala hovorkyňa Dubnice nad Váhom Veronika Valuchová, nové prístrešky osadia na frekventovaných autobusových zastávkach v časti Rozptyl, Kolonky, na Ulici športovcov, pri OD Tesco a na sídlisku Pod hájom pri základnej škole v oboch smeroch.

„V niektorých lokalitách sa v súčasnosti nachádzajú funkčné prístrešky pre ľudí, čakajúcich na autobusové spojenie. Tie budú demontované a nahradené novým, modernejším prístreškom. Demontované prístrešky však budú využité v ďalších častiach mesta, kde na autobusových zastávkach doteraz absentovali alebo sa nachádzali v zlom technickom stave,“ doplnila hovorkyňa.

Podľa Evy Granátovej z oddelenia verejného obstarávania a strategického rozvoja dubnickej radnice nové prístrešky budú mať digitálne reklamné vitríny. Jedným zo zámerov nákupu nových zastávok s integrovaným reklamným panelom je aj obmedzenie neestetickej reklamy vo forme plagátov, nekoordinovane lepených po rôznych miestach zastávok, ale aj zjednotenie foriem reklamného priestoru v meste. Súčasťou každého prístrešku bude lavička z masívneho tropického dreva.