Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Festival bábkového divadla v Modre ponúkne hrané a čítané predstavenia

Ilustračné foto. Foto: TASR/Milan Kapusta

Deti si budú môcť pozrieť hrané a čítané divadelné predstavenia alebo zahrať rôzne hry.

Bratislava 9. júna (TASR) – Desiaty ročník modranského festivalu bábkového divadla ponúkne hrané a čítané divadelné predstavenia. Rozprávková Modra 2022 sa uskutoční cez víkend 25. a 26. júna v parku pri kultúrnom dome. TASR o tom informovala Zuzana Tichá z PR a komunikácie mesta Modra.

Program pre najmenších účastníkov festivalu je pripravený od soboty poobedia do nedele večera. Deti si budú môcť pozrieť hrané a čítané divadelné predstavenia alebo zahrať rôzne hry. Návštevníci sa budú môcť zastaviť aj v kútiku s detskou literatúrou, povoziť sa na drevenom kolotoči Modranskej besedy alebo sa občerstviť v rozprávkovej reštaurácii.

Spolok dobrovoľníkov Modranská Beseda, ktorý festival organizuje, pôsobí v Modre od roku 2001. Jeho hlavným cieľom je kultúrno-spoločenská obroda Modry a priľahlých častí. Okrem bábkového divadla sa členovia venujú aj kulturologickému výskumu, publikačnej činnosti, organizácii odborných seminárov, tradičných remeselných jarmokov či kultúrnych festivalov. Podrobný program festivalu možno nájsť na webovej stránke spolku.