Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

VÝBUCH PROPÁN-BUTÁNOVÝCH FLIAŠ: Pri nešťastí v Skalici zasahujú hasiči

Následkom výbuchu došlo k poškodeniu okolitých budov a k požiaru vedľa stojaceho osobného vozidla. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že došlo k výbuchu dvoch propán-butánových fliaš, ktoré sa nachádzali v pojazdnom bufete s občerstvením.

Skalica 20. januára (TASR) - Hasiči z Holíča momentálne zasahujú pri výbuchu propán-butánových fliaš s následným požiarom v meste Skalica. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že došlo k výbuchu dvoch propán-butánových fliaš, ktoré sa nachádzali v pojazdnom bufete s občerstvením. "Zasahujúci hasiči našli vo vozidle ďalšie dve nevybuchnuté fľaše, ktoré preniesli do bezpečnej vzdialenosti," uviedla Košťálová.

Následkom výbuchu došlo k poškodeniu okolitých budov a k požiaru vedľa stojaceho osobného vozidla. "Pri udalosti utrpeli zranenia dve osoby, ktoré boli prevezené posádkami záchrannej zdravotnej služby do nemocnice. Hasičom sa požiar už podarilo lokalizovať," doplnila krajská hovorkyňa HaZZ.