Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Nehody v okrese Senica sa nezaobišli bez zranení

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Hasiči museli zasahovať pri dopravnej nehode v koľajisku na železničnom priecestí v obci Sekule.

Častkov/Sekule 17. januára (TASR) – Hasiči zasahovali počas soboty 15. januára pri dvoch dopravných nehodách v okrese Senica. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

V skorých ranných hodinách zasahovali hasiči pri dopravnej nehode v koľajisku na železničnom priecestí v obci Sekule. "Po príchode hasičov z obce Kúty bolo zistené, že automobil zostal po dopravnej nehode zakliesnený v koľajisku. Pri udalosti prišlo k zraneniu jednej osoby, ktorá bola ošetrená záchrannou zdravotnou službou. Na vozidle boli vykonané protipožiarne opatrenia a po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou bolo z koľajiska vytiahnuté pomocou navijaku z hasičskej techniky," uviedla Košťálová.

V popoludňajších hodinách sa stala dopravná nehoda dvoch motorových vozidiel na štátnej ceste I/51 pri obci Častkov. "V havarovaných vozidlách sa nachádzali dve zranené zakliesnené osoby a jedna vyšla z vozidla sama. Pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia boli odstránené bočné dvere na vozidlách a osoby boli vytiahnuté pomocou chrbticových dosiek. Následne boli naložené do automobilu záchrannej zdravotnej služby. Unikajúce prevádzkové kvapaliny boli zasypané a cestná komunikácia bola očistená od úlomkov z dopravnej nehody," informovala hovorkyňa HaZZ.