Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Hasiči zo 17 obcí Košického kraja dostali nové vozidlá

10. novembra 2021 sa na hasičskej stanici v Košiciach uskutočnilo slávnostné odovzdávanie novej hasičskej techniky určenej pre dobrovoľných hasičov. Foto: FB Prezídium Hasičského a záchranného zboru

Technika bude určená na ochranu životov, zdravia a majetku obyvateľov, ako aj na posilňovanie intervenčných kapacít na regionálnej úrovni v jednotlivých obciach.

Košice 11. novembra (TASR) – Dobrovoľní hasiči zo 17 obcí v Košickom kraji budú využívať pri svojich zásahoch nové vozidlá Iveco Daily. Prevzali si ich v stredu (10. 11.) v hasičskej stanici v Košiciach. Informuje o tom Hasičský a záchranný zbor (HaZZ) na sociálnej sieti.

Nové vozidlá si prevzali zástupcovia obcí Vyšný Medzev, Sokoľ, Kostoľany nad Hornádom, Rešica, Turnianska Nová Ves, Skároš, Vojany, Čičarovce, Koceľovce, Dlhá Ves, Rakovnica, Bôrka, Nálepkovo, Lieskovany, Strážne, Černochov aj mesta Gelnica.

"Technika bude určená na ochranu životov, zdravia a majetku obyvateľov, ako aj na posilňovanie intervenčných kapacít na regionálnej úrovni v jednotlivých obciach," uvádza HaZZ.