Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

ZRÁŽKA TROCH ÁUT: Nehoda si vyžiadala päť zranených

Snímka z miesta nehody pri Šenkviciach. Foto: Facebook/ HaZZ

Hasiči museli vyslobodiť dve osoby, ktoré boli zakliesnené.

Bratislava 31. marca (TASR) - Zranenia piatich ľudí si vo štvrtok popoludní vyžiadala dopravná nehoda pri obci Šenkvice v okrese Pezinok. Pri zrážke troch osobných áut zasahovali hasiči i leteckí záchranári. TASR o tom informovala hovorkyňa Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

Z troch áut dve po náraze skončili mimo vozovky. Hasiči museli vyslobodiť dve osoby, ktoré boli zakliesnené. "Následkom nehody utrpelo päť osôb zranenia rôzneho rozsahu. Na mieste zasahovala aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby, ktorá transportovala jednu z osôb do nemocnice," uviedla Križanová.

Posádka leteckých záchranárov si od zasahujúcich záchranárov prevzala do svojej starostlivosti najťažšie zraneného 44-ročného muža, ktorý utrpel poranenia viacerých častí tela, uviedla pre TASR hovorkyňa Air-Transport Europe Zuzana Hopjaková.

Po ošetrení a napojení na umelú pľúcnu ventiláciu pacienta v stabilizovanom stave s vážnou polytraumou podľa nej letecky previezli do Nemocnice sv. Cyrila a Metoda v Bratislave.