Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Dopravná nehoda vo Vyšehradnom si vyžiadala jeden život

Ilustračné foto. Foto: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Po ukončení zásahu hasičské jednotky spoločne pomohli naložiť havarované vozidlá na vozidlo odťahovej služby a očistili vozovku.

Nitrianske Pravno 13. mája (TASR) - Čelnú zrážku dvoch osobných motorových vozidiel vo Vyšehradnom, časti Nitrianskeho Pravna v okrese Prievidza, neprežil v stredu podvečer jeden človek. Pri dopravnej nehode zasahovali hasiči z Nitrianskeho Pravna a Prievidze, informoval Drahomír Klúčovský z Hasičského zboru obce Nitrianske Pravno.

Dve osobné motorové vozidlá po čelnom náraze blokovali cestu II/519 v smere do Martina. Zranená osoba bola po príchode hasičov na miesto udalosti v opatere posádky rýchlej zdravotnej pomoci z Nitrianskeho Pravna.

"Naša jednotka okamžite začala vykonávať prvú pomoc posádke druhého vozidla, v ktorom sa viezlo aj malé bábätko. Súčasne vykonávala protipožiarne opatrenia a zachytenie unikajúcich prevádzkových kvapalín," opísal Klúčovský.

V poskytovaní pomoci zraneným a protipožiarnych opatreniach po svojom príchode podľa neho pokračovali posádky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidzi. "Napriek veľkej snahe zranená osoba podľahla na mieste svojim zraneniam," doplnil.

Na mieste zasahovalo viacero hliadok polície. Po ukončení zásahu hasičské jednotky spoločne pomohli naložiť havarované vozidlá na vozidlo odťahovej služby a očistili vozovku.