Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

HaZZ: Nehoda v Cigli si vyžiadala dvoch zranených

Zranenie dvoch ľudí si v stredu 4. januára 2023 vyžiadala dopravná nehoda osobného auta v Cigli v okrese Prievidza. Foto: TASR - KR HaZZ v Trenčíne

Zasahujúci hasiči podľa neho zabezpečili miesto udalosti a súčasne vykonali prvotné ošetrenie zranených osôb.

Cigeľ 5. januára (TASR) - Zranenie dvoch ľudí si v stredu (4. 1.) vyžiadala dopravná nehoda osobného auta v Cigli v okrese Prievidza. Pri udalosti zasahovali siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s dvoma kusmi techniky. TASR o tom vo štvrtok informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

"Havarovaný automobil sa po náraze do stromu nachádzal mimo vozovky. Pri udalosti sa zranili dve osoby, posádka vozidla, pričom jedna z osôb zostala uviaznutá vo vnútri auta," opísal Petrík.

Zasahujúci hasiči podľa neho zabezpečili miesto udalosti a súčasne vykonali prvotné ošetrenie zranených osôb. "Postihnutú osobu, ktorá sa nachádzala uviaznutá v motorovom vozidle, stabilizovali a za asistencie posádky záchranárov bezpečne z vozidla vytiahli. Následne príslušníci HaZZ vykonali na havarovanom automobile požiarno-bezpečnostné opatrenia," dodal.