Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

AUTO SKONČILO PREVRÁTENÉ NA STRECHE: Hasiči miesto zabezpečili

Z dopravnej nehody na križovatke na Sasinkovej ulici v Novom Meste nad Váhom 14. januára 2020. Na snímke osobný automobil, ktorý skončil prevrátený na streche. Foto: TASR KR HaZZ v Trenčíne

Havarované automobily sa nachádzali v priestore križovatky.

Nové Mesto nad Váhom 15. januára (TASR) – Profesionálni hasiči z Nového Mesta nad Váhom zasahovali v utorok (14. 1.) dopoludnia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na Sasinkovej ulici v Novom Meste nad Váhom.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, havarované automobily sa nachádzali v priestore križovatky, jeden z nich zostal následkom udalosti prevrátený na streche. Obe vodičky boli bez zranení mimo vozidiel.

„Hasiči zabezpečili miesto dopravnej nehody a preverili zdravotný stav oboch vodičiek. Po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou hasiči prevrátili havarovaný automobil späť na kolesá a na oboch vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Následne prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili prevádzkové kvapaliny,“ doplnil Petrík.