Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

V Seredi horí skladová hala

Dve desiatky profesionálnych a dobrovoľných hasičov momentálne zasahujú pri požiari skladovej haly na Bratislavskej ulici v meste Sereď. Foto: FB Hasičský a záchranný zbor

Na mieste udalosti zasahujú profesionálni hasiči z Galanty, Serede, Trnavy, Dunajskej Stredy a Hlohovca a tiež členovia dobrovoľného hasičského zboru obce Váhovce.

Sereď 19. novembra (TASR) - Dve desiatky profesionálnych a dobrovoľných hasičov zasahujú pri požiari skladovej haly na Bratislavskej ulici v Seredi. Plameňmi je zachvátená celá budova, následkom požiaru došlo k narušeniu statiky stavby a k prepadnutiu strechy.

Na mieste udalosti zasahujú profesionálni hasiči z Galanty, Serede, Trnavy, Dunajskej Stredy a Hlohovca a tiež členovia dobrovoľného hasičského zboru obce Váhovce. Informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) SR Katarína Križanová.

"Na miesto udalosti smeruje expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiaru z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR, keďže škoda bola predbežne odhadnutá na viac ako 500.000 eur. Pri udalosti sa doposiaľ nikto nezranil," uviedla hovorkyňa.