Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Medzi obcami Trstín a Naháč havarovalo auto

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Cestná komunikácia bola neprejazdná v oboch jazdných pruhoch.

Trstín 5. januára (TASR) – V skorých ranných hodinách zasahovali hasiči a záchranná zdravotná služba pri dopravnej nehode osobného vozidla na ceste medzi obcami Trstín a Naháč v okrese Trnava. TASR o tom informovala hovorkyňa Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

Na mieste udalosti zasahovala hasičská jednotka z Trnavy so šiestimi príslušníkmi, jedným kusom hasičskej techniky a sanitným automobilom hasičskej záchrannej služby. "V čase príchodu hasičov bol vodič vozidla už v starostlivosti záchrannej zdravotnej služby. Zasahujúci príslušníci vymedzili miesto dopravnej nehody a na havarovanom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia," uviedla Košťálová.

Cestná komunikácia bola neprejazdná v oboch jazdných pruhoch. "V dôsledku nárazu prišlo k úniku prevádzkovej kvapaliny z automobilu na vozovku a preto ju bolo potrebné zasypať sorpčným materiálom. Po zdokumentovaní dopravnej nehody bolo vozidlo odtiahnuté na krajnicu vozovky, čím sa sprejazdnila doprava v jednom jazdnom pruhu," doplnila hovorkyňa HaZZ.