Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Regióny

Nehoda v Trenčíne: Po zrážke dvoch osobných áut sa zranili tri osoby

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Havarované automobily v dôsledku zrážky blokovali časť križovatky.

Trenčín 23. apríla (TASR) - Zrážka dvoch osobných áut v pondelok (22. 4.) na Legionárskej ulici v Trenčíne si vyžiadala zranenie troch ľudí. Pri nehode zasahovali siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Trenčína s jedným zásahovým a s jedným sanitným automobilom hasičskej záchrannej služby (SAHS). TASR o tom v utorok informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Havarované automobily v dôsledku zrážky blokovali časť križovatky. Pri udalosti sa zo štyroch účastníkov dopravnej nehody zranili tri osoby.

"Trenčianski hasiči zabezpečili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc. Po poskytnutí prvotnej zdravotnej starostlivosti zranených previezli posádky SAHS a záchrannej zdravotnej služby na ďalšie ošetrenie do nemocnice," uviedol Petrík.

Zasahujúci hasiči na vozidlách podľa neho vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia, pomocou absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a z vozovky odstránili ďalšie následky dopravnej nehody. Po ukončení činnosti miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície.