Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Zrážka troch áut v Návojovciach si vyžiadala jedného zraneného

Ilustračná snímka. Foto: TASR Pavol Zachar

Zasahujúci hasiči vymedzili nebezpečný priestor a unikajúci plyn skrápali vodným hmlovým prúdom, uviedol hovorca hasičov v Trenčianskom kraji.

Partizánske 1. júla (TASR) - Zranenie jednej osoby si vo štvrtok (30. 6.) vyžiadala zrážka troch áut v partizánskej mestskej časti Návojovce. V dôsledku nehody dodávky, osobného auta a kamióna došlo i k poškodeniu plynovej prípojky pred jedným z domov, z ktorej unikal plyn. Pri zrážke zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho s dvoma kusmi techniky. TASR o tom v piatok informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

"Zasahujúci hasiči vymedzili nebezpečný priestor a unikajúci plyn skrápali vodným hmlovým prúdom. Súčasne na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zachytávali prostredníctvom absorpčnej látky," uviedol Petrík.

Príslušníci HaZZ podľa neho asistovali pri naložení zranenej osoby do sanitného vozidla Záchrannej zdravotnej služby, ktoré ju previezlo k miestu pristátia vrtuľníka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. Ten ju transportoval na ďalšie ošetrenie do nemocnice. "Na miesto udalosti sa dostavili pracovníci poruchovej služby plynární, ktorí únik plynu zastavili. Po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou boli postihnuté automobily naložené na vozidlá odťahovej služby a z vozovky odstránené následky dopravnej nehody a uniknuté pohonné látky," dodal.