Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

HĽADÁ SA: Polícia pátra po 54-ročnom J. Ivanovi z Levoče

Na snímke 54-ročný Jozef Ivan z Levoče, na ktorého Okresný súd Spišská Nová Ves vydal príkaz na zatknutie za prečin zanedbania povinnej výživy. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik. Menovaný je vysoký 175 centimetrov, štíhlej postavy, má nakrátko ostrihané vlasy svetlohnedej farby a zelené oči. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Menovaný je vysoký 175 centimetrov, je štíhlej postavy, má nakrátko ostrihané vlasy svetlohnedej farby a zelené oči.

Levoča 4. decembra (TASR) – Polícia pátra po 54-ročnom Jozefovi Ivanovi z Levoče, na ktorého Okresný súd Spišská Nová Ves vydal príkaz na zatknutie za prečin zanedbania povinnej výživy. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik.

Menovaný je podľa slov hovorcu vysoký 175 centimetrov, je štíhlej postavy, má nakrátko ostrihané vlasy svetlohnedej farby a zelené oči.

Akékoľvek informácie o hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade prostredníctvom telefónneho čísla 0961 893 371 alebo linky 158, prípadne formou správy na policajnej stránke na sociálnej sieti.