Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov nehody pri Slovenskom Grobe

Ilustračné foto. Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky

Auto tam zrazilo cyklistu. Nehoda sa stala uplynulý týždeň.

Bratislava 5. februára (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo minulú sobotu (29. 1.) o 12.15 h na ceste III. triedy v úseku z obce Slovenský Grob smer miestna časť Malý Raj. Auto tam zrazilo cyklistu. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Podľa doposiaľ zistených informácií viedol vodič osobné motorové vozidlo značky Renault Megane s bratislavským evidenčným číslom, keď malo dôjsť k zrážke cyklistu jazdiaceho pri pravej krajnici na bicykli značky Canyon. V dôsledku nárazu cyklistu vymrštilo mimo cesty, kde spadol na zem a následkom čoho utrpel zranenia," priblížila polícia.

Svedkovia, ktorí videli priebeh dopravnej nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla, sa majú prihlásiť osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Pezinku alebo na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru. Informácie možno tiež podať telefonicky, buď na čísle 0961 52 3510 (3511, 3501), alebo na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou správy na profile Polícia SR – Bratislavský kraj na sociálnej sieti.