Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Horehronie Fit Day ponúka športové aktivity pre deti aj dospelých

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Dodávajú, že športoví nadšenci si môžu tiež otestovať profesionálne elektrobicykle, alebo si zasúťažiť si v Horehronskom kvíze, ktorý ukáže znalosti turistov i domácich z regiónu a okolia.

Tále 20. júla (TASR) – Jumping, piloxing, tabata, joga, bootcamp či množstvo ďalších skupinových aktivít čaká návštevníkov v sobotu od 13.00 h na podujatí Horehronie Fit Day. Koná sa v rekreačnej oblasti Tále v okrese Brezno.

„Svoje telo si dámy i páni budú môcť vyformovať s profesionálnymi lektorkami na čerstvom vzduchu v prírode pri vodnej ploche na Táľoch. Okrem cvičení sa dozvedia aj zaujímavé informácie o zdravom životnom štýle, móde a kráse,“ uvádzajú organizátori.

Dodávajú, že športoví nadšenci si môžu tiež otestovať profesionálne elektrobicykle, alebo si zasúťažiť si v Horehronskom kvíze, ktorý ukáže znalosti turistov i domácich z regiónu a okolia. „Deti zaujme areál s rôznymi aktivitami a skákacími hradmi, alebo športové aktivity a súťaže zamerané na koordináciu rúk, nôh, očí a mysle,“ konkretizujú organizátori.