Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Pri bare v Hriňovej poškodili luxusné auto, škoda je 10.000 eur

Odhadnutú škodu 10.000 eur spôsobil doposiaľ neznámy páchateľ v noci z nedele (21. 6.) na pondelok (22. 6.) na luxusnom aute Audi RS 5, ktoré bolo zaparkované pred barom v Hriňovej, časť Krivec, v okrese Detva. Nezisteným predmetom poškodil dvere, blatník, masku, kapotu, sklá a strechu auta. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Ako informuje krajská polícia na sociálnej sieti, policajti už začali trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Hriňová 23. júna (TASR) - Odhadnutú škodu 10.000 eur spôsobil doposiaľ neznámy páchateľ v noci z nedele (21. 6.) na pondelok (22. 6.) na luxusnom aute Audi RS 5, ktoré bolo zaparkované pred barom v Hriňovej, časť Krivec, v okrese Detva. Nezisteným predmetom poškodil dvere, blatník, masku, kapotu, sklá a strechu auta.

Ako informuje krajská polícia na sociálnej sieti, policajti už začali trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. "Žiadame občanom pri stotožnení páchateľa. Ak niekto v čase medzi druhou až treťou hodinou rannou videl na danom mieste podozrivú osobu pri páchaní tohto skutku, akékoľvek informácie môže oznámiť na čísle 158 alebo priamo na stránke krajskej polície na sociálnej sieti," uvádza polícia.