Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Online festival Plody doby pokračuje, presúva sa na vonkajšie pódia

Foto: TASR/AP

Špeciálne opatrenia v súvislosti s novým korovnavírusom sa týkajú aj týchto koncertov. Kapacitu jednotlivých podujatí stanovili organizátori na 900 návštevníkov.

Bratislava 10. augusta (TASR) - Virtuálny festival Plody doby, ktorý vznikol v čase koronakrízy na podporu kultúry, pokračuje ďalej. "Počas augusta sa presúva na vonkajšie pódiá s kapelami, ktoré sa tešia na svojich fanúšikov naživo - zodpovedne a pri zachovaní všetkých preventívnych opatrení," TASR o tom informovala PR manažérka Daniela Grečnerová. Organizátori festivalu, ktorý prinášal fanúšikom kultúru a hudobné zážitky aj v čase obmedzení, pripravili dvojkoncerty slovenských kapiel tentoraz naživo v Bratislave na novej mestskej pláži Tyršák.

Hudobní fanúšikovia si na bratislavskom nábreží môžu dopriať v priebehu augusta tri koncerty. Vo štvrtok 13. augusta vystúpia Ultrazvuk (Vec a Tono S.) a Darkness Positive, o týždeň neskôr (20. 8.) budú koncertovať kapely Para a Korben Dallas. Letné open-air dvojkoncerty uzavrú 26. augusta skupiny Hex a Puding pani Elvisovej.

"Všetky koncerty Plody doby sa začínajú o 19.30 h, areál otvára svoje brány už o 19.00 h. Koncerty končia tesne pred desiatou s ohľadom na zachovanie nočného pokoja," dodala Grečnerová.

Špeciálne opatrenia v súvislosti s novým korovnavírusom sa týkajú aj týchto koncertov. Kapacitu jednotlivých podujatí stanovili organizátori na 900 návštevníkov. Na koncertoch je potrebné dodržiavať rozostupy a používať ochranné rúško. To sa bude dať zakúpiť aj priamo na mieste pred vstupom na koncert.