Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Oprava železničného priecestia v Humennom odkloní dopravu

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Pre rekonštrukciu železničného zvršku budú miestne cesty na Námestí slobody od 7.00 h v utorok 12. júla do 18.00 h v pondelok 18. júla úplne uzavreté.

Humenné 11. júla (TASR) – Oprava dvojitého železničného priecestia pri železničnej stanici Humenné – mesto, s ktorou začnú v utorok (12. 7.), si vyžiada dopravné obmedzenia. Dotknú sa cestnej premávky i vlakového spojenia. Informovala o tom humenská samospráva na svojej internetovej stránke.

Pre rekonštrukciu železničného zvršku budú miestne cesty na Námestí slobody od 7.00 h v utorok 12. júla do 18.00 h v pondelok 18. júla úplne uzavreté. "Obchádzka pre peších je nasmerovaná na neďaleký podchod trate, cestná premávka sa odkloní na okružnú križovatku ulíc Hrnčiarska – Laborecká v oboch smeroch a tamojšie železničné priecestie," informoval Marián Škuba z tlačového referátu mestského úradu.

Na rovnaký čas tiež vlaky do Sniny a Medzilaboriec nahradia autobusy. Cestujúci na ne budú môcť nastúpiť na priľahlých zastávkach, v smere do Sniny pri verejnom trhovisku, do Medzilaboriec pri železničnej stanici Humenné – mesto.