Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Humenné sprístupnilo športoviská, bazén ostáva zatvorený

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

Tenisové kurty avizuje mesto sprístupniť počas najbližších dní po úprave ich povrchu.

Humenné 20. apríla (TASR) – Vonkajšie verejné športoviská sa v rámci uvoľňovania protipandemických opatrení v pondelok (19. 4.) otvorili aj v meste Humenné. Ako informuje samospráva na svojej internetovej stránke, obyvateľom zatiaľ nie je k dispozícii mestská plaváreň.

"Otvorili sme vonkajšie multifunkčné ihriská na Sídlisku I a III, v rámci určených opatrení aj mestskú športovú halu. Uzatvorený je vnútorný bazén. Význam otvoriť ho existuje až pri plnom využití, čiže ak sa obmedzenia úplne zrušia. Zatvorené ostávajú aj fitnes a sauna," informoval Peter Ždiňák, poverený riaditeľ Správy rekreačných a športových zariadení mesta.

Podľa slov Mariána Škubu z tlačového referátu mestského úradu sú tiež sprístupnené workoutové ihrisko, telocvičňa v areáli futbalového štadióna a využívať sa už môžu aj detské ihriská. Tenisové kurty avizuje mesto sprístupniť počas najbližších dní po úprave ich povrchu.

Ako Škuba doplnil, v pondelok už svoj tréningový proces reštartovali mládežnícki futbalisti, do prípravy sa majú v ďalších dňoch zapojiť tenisti a ďalší mladí humenskí športovci.