Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

HZS:V rieke Belá objavili pozostatky Čecha,ktorý sa prevrátil s raftom

Ilustračná snímka. Foto: TASR Martin Baumann

Policajti i horskí záchranári z Vysokých a Západných Tatier pátrali po mužovi ešte v sobotu večer, podarilo sa im však objaviť len raft a prilbu nezvestného.

Liptovský Hrádok 15. mája (TASR) - Telesné pozostatky 67-ročného Čecha objavili horskí záchranári v nedeľu v rieke Belá pod Starým salašom. Muž sa s raftom prevrátil ešte v sobotu (14. 5.) v časti pod Hrdovom, jeho žene sa podarilo dostať na breh. Informovali o tom horskí záchranári na svojom webe.

Policajti i horskí záchranári z Vysokých a Západných Tatier pátrali po mužovi ešte v sobotu večer, podarilo sa im však objaviť len raft a prilbu nezvestného. Po mužovi pátrali horskí záchranári s policajtmi a hasičmi i v nedeľu od rána, a to i za pomoci dronu. Telesné pozostatky 67-ročného muža našli približne dva kilometre od miesta prevrátenia raftu.

Záchranári Horskej záchrannej služby (HZS) v súčinnosti s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru a pracovníkmi Slovenského vodohospodárskeho podniku vytiahli muža z rieky a odovzdali príslušníkom Polície SR.