Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 17. jún 2024Meniny má Adolf
< sekcia Regióny

Informačná kancelária mesta Michalovce predlžuje otváracie hodiny

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Obyvateľom, ale i návštevníkom mesta poskytuje služby od roku 2006.

Michalovce 27. júna (TASR) - Informačná kancelária mesta Michalovce je od tohto týždňa do konca augusta otvorená v pracovných dňoch do 18.00 h a v sobotu do 14.00 h. Predĺžená pracovná doba súvisí so zvýšeným počtom turistov, ktorí prídu poznávať región Zemplín. TASR o tom informovala hovorkyňa radnice Mária Stričková.

"Rozvoj cestovného ruchu je pre mesto Michalovce dôležitý, a preto sa snažíme zlepšovať aj služby Informačnej kancelárie, ktorá má v tejto oblasti nezastupiteľnú úlohu. Podrobné informácie o destinácii dolný Zemplín, informácie o historických pamiatkach, turistických trasách, tipy na výlety a oddych, knižné publikácie, suveníry a ešte oveľa viac nájdu všetci, ktorí navštívia našu informačnú kanceláriu," uviedla.

Obyvateľom, ale i návštevníkom mesta poskytuje služby od roku 2006. Do roku 2021 bola súčasťou historickej budovy Mestského úradu v Michalovciach na Námestí osloboditeľov. V septembri toho istého roku sa kancelária presťahovala do budovy Zlatého býka, ktorá prešla komplexnou rekonštrukciou. Modernizáciou kancelárie sa podľa mesta zlepšili aj služby poskytované klientom.