Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

J. Viskupič: Ďakujem za prejavenú dôveru, na definitívu si počkáme

Na snímke Jozef Viskupič. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Po spočítaní viac ako 79 percent okrskov vedie v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) podľa predbežných výsledkov súčasný predseda TTSK Jozef Viskupič.

Trnava 29. októbra (TASR) – Po spočítaní viac ako 79 percent okrskov vedie v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) podľa predbežných výsledkov súčasný predseda TTSK Jozef Viskupič (OĽANO, Nova, Kresťanská únia, Zmena zdola, SaS, KDH, Spolu, Šanca, ODS, Za ľudí, Sme rodina, OKS, DS, Maďarské fórum) s viac ako 39 percentami. "Ďakujem za prejavenú dôveru občanom kraja, ale na definitívu si ešte musíme počkať," uviedol Viskupič.

Ako doplnil, je rád, že práca, ktorá sa urobila na úrade za päťročné obdobie, našla odozvu aj pri týchto voľbách. "Chcel by som sa poďakovať všetkým zamestnancom úradu za to, ako sme zvládli náročné obdobie, kandidátom a volebnému tímu a v neposlednom rade rodine," povedal Viskupič.

Aktuálny predseda TTSK si zriadil volebnú centrálu v jednej z trnavských reštaurácii. Okrem novinárov Viskupič pozval rodinu, priateľov a kandidátov na krajských poslancov za spomínanú koalíciu.