Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

V bratislavskom Novom meste kandiduje Martin Jakubec: Chcem to skúsiť

Martin Jakubec Foto: Archív Martina Jakubca

Hudobník, podnikateľ a producent Martin Jakubec zo šoubiznisu neodchádza, ako miestny poslanec chce mať bližšie k ľuďom.

Bratislava 18. septembra (Teraz.sk) - Hudobník, producent a podnikateľ Martin Jakubec (30) sa rozhodol otestovať svoje šance v komunálnej politike, bratislavskom Novom meste kandiduje za poslanca.

"Dôvod je prozaický. Som novomešťanom dvadsať rokov, mám tu dobrých susedov, priateľov, známych. A mám tu svoje publikum," vysvetlil pre Teraz.sk Jakubec. "Títo ľudia ma žiadali, aby som to skúsil," zdôraznil.

Hudbe sa chce venovať aj naďalej

Zo šoubiznisu odísť neplánuje, naďalej sa chce venovať hudbe. Ak by bol zvolený za poslanca, chce v mestskej časti podporovať kultúru, šport, ale aj akcie určené pre seniorov. Práve tí tvoria hlavnú časť jeho publika.

"Som za krajšie Nové mesto," charakterizoval svoje predvolebné heslo Jakubec. Na billboarde sľubuje aj "Nové mesto po novom".

"Nebudem nikomu sľubovať nesplniteľné veci. Chcem byť bližšie k ľuďom a byť k im k dispozícii, ak ma budú potrebovať," konštatoval Jakubec. Na margo svojich šancí na zvolenie poznamenal: "Idem si to vyslovene otestovať. Dúfam, že ma ľudia prijmú."