Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Jarné výstavy a veľtrhy na trenčianskom výstavisku zrušili

Ilustračné foto. Foto: TASR - Pavol Zachar

Zrušené sú tak najväčšie podujatia trenčianskeho výstaviska ako veľtrh Záhradkár, Včelár či medzinárodný kozmetický veľtrh Beauty Forum.

Trenčín 25. marca (TASR) – Výstavy a veľtrhy naplánované v jarných mesiacoch na trenčianskom výstavisku Expo Center sa neuskutočnia. Informoval o tom generálny riaditeľ výstaviska Pavol Hozlár.

Zrušené sú tak najväčšie podujatia trenčianskeho výstaviska ako veľtrh Záhradkár, Včelár, medzinárodný kozmetický veľtrh Beauty Forum, medzinárodná výstava vodného hospodárstva Aqua, ako aj burzy starožitností a celý rad akcií.

"Príjmy veľtrhového odvetvia sú zastavené. Tento stav môže trvať niekoľko mesiacov. Možnože k postupnému zvyšovaniu dôvery ľudí k účasti na hromadných akciách dôjde až od septembra. Momentálne sa snažíme o racionalizáciu nákladov. Mesiace marec, apríl, máj sú z hľadiska príjmov rozhodujúcim obdobím všetkých troch slovenských výstavísk," uviedol Hozlár s tým, že veľtrhové odvetvie čaká na konkrétne ekonomické rozhodnutia vlády na podporu udržania zamestnanosti.