Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

K. Heneková: Som rada, že Púchovčania odsúdili osočovanie a urážky

Na archívnej snímke novozvolená primátorka mesta Púchov Katarína Heneková. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Veľmi sa teším z toho, že Púchovčania nám dali zelenú na pokračovanie prác na rozbehnutých projektoch, uviedla staronová primátorka.

Púchov 30. októbra (TASR) - Nezávislá kandidátka na primátorku Púchova Katarína Heneková obhájila svoj post aj na najbližšie štvorročné obdobie. Víťazstvo vo voľbách ju podľa jej slov teší najmä v súvislosti so "štvavou a špinavou predvolebnou kampaňou".

"Som rada, že ľudia odsúdili negativizmus, osočovanie a urážky a chcú ísť slušným a pozitívnym smerom. Veľmi sa teším z toho, že Púchovčania nám dali zelenú na pokračovanie prác na rozbehnutých projektoch," uviedla staronová primátorka.

Ako dodala, púchovskú samosprávu čakajú veľké veci, na ktoré majú pripravené peniaze a vysúťaženého dodávateľa. Ide najmä o budovanie autobusového nástupišťa a detských jaslí. Jednou z priorít bude aj schválenie rozpočtu na budúci rok.

"Teší ma, že v zastupiteľstve budú aj noví poslanci, ktorí síce ešte nemajú skúsenosti s komunálnou politikou, ale môžu priniesť nový nádych do politiky mesta. Všetkým novozvoleným i staronovým poslancom blahoželám a teším sa na spoluprácu s nimi," zdôraznila.

Heneková získala vo voľbách na primátorku Púchova 2380 hlasov (34,30 %). Nad bývalým primátorom Mariánom Michalcom zvíťazila o 535 hlasov.