Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Kandidatúru na post primátora Ružomberka ohlásil J. Bednárik

Na snímke kandidát na primátora Ružomberka Ján Bednárik v Ružomberku 7. júla 2022. Foto: TASR - Miroslava Mlynárová

Bednárik je rodák z Liptova, heslom jeho kampane je "Ružomberok je moja rodina".

Ružomberok 7. júla (TASR) - O post primátora mesta Ružomberok v jesenných komunálnych voľbách zabojuje súčasný viceprimátor Ján Bednárik. Je kandidátom Kresťanskodemokratického hnutia (KDH). Zámer uchádzať sa o funkciu primátora ohlásil na štvrtkovej tlačovej konferencii v Ružomberku.

Bednárik predstavil svoj volebný program, ktorý podľa jeho slov prinesie rozvoj a nové možnosti pre mesto. Zahŕňa oblasti ako cestná infraštruktúra, ekologická politika, doprava, parkovanie, bývanie či pracovné príležitosti pre obyvateľov.
Na snímke druhý sprava kandidát na primátora Ružomberka Ján Bednárik s rodinou v Ružomberku 7. júla 2022.
Foto: TASR - Miroslava Mlynárová

"Budem chcieť, aby ešte v tomto volebnom období bola začatá výstavba plavárne a v nasledujúcom dokončená. Ak mi ľudia dajú dôveru, urobím všetko pre to, aby som do konca volebného obdobia zrealizoval nové námestie," uviedol súčasný viceprimátor. Svoj program označil za uchopiteľný tak, aby priniesol výsledky.

Bednárik je rodák z Liptova, heslom jeho kampane je "Ružomberok je moja rodina". Je v poradí už štvrtým kandidátom na primátorskú stoličku v Ružomberku. Okrem neho sa chcú o tento post uchádzať líder iniciatívy Staviame nový Ružomberok Tomáš Klopta, poslanci ružomberského mestského zastupiteľstva Patrik Habo a Ľubomír Kubáň.