Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Kandidatúru na post primátora Vysokých Tatier ohlásil Jozef Štefaňák

Ilustračné foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Štefaňák tvrdí, že disponuje detailnou znalosťou mesta a mestského úradu a pozná možnosti a riešenia problémov, ktoré obyvateľov trápia.

Vysoké Tatry 8. septembra (TASR) - Primátorom Vysokých Tatier chce byť aj Jozef Štefaňák, svoju kandidatúru ohlásil prostredníctvom mailu. Jeho cieľom je vytvoriť zdravé, moderné a bezpečné mesto. "V posledných rokoch som strávil veľa času rozhovormi s odborníkmi na územnú samosprávu. Vysoké Tatry disponujú potenciálom úspešných, múdrych a vzdelaných ľudí. Rozhovory viedli k pomenovaniu mnohých riešení, ale i premárnených príležitostí. Od znižovania byrokratickej a ekonomickej záťaže obyvateľov pri každodennom kontakte s mestským úradom, až po stanovenie transparentných podmienok pri nakladaní s majetkom mesta," uviedol Štefaňák.

Tvrdí, že disponuje detailnou znalosťou mesta a mestského úradu a pozná možnosti a riešenia problémov, ktoré obyvateľov trápia. "Spolu s občianskou a odbornou participáciou chcem mesto rýchlejšie posunúť vpred, viesť ho k úspechom a rozvíjať ho," dodáva Štefaňák, ktorý 27 rokov pôsobí v tamojšej mestskej polícii. O hlasy voličov v jesenných komunálnych voľbách sa bude uchádzať ako nezávislý kandidát.

Okrem neho už skôr oficiálne ohlásil kandidatúru Alexander Gálfy, primátorom Vysokých Tatier chcú byť aj ďalší traja adepti.