Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Regióny

Kandidatúru na post primátorky Námestova potvrdila M. Červeňová

Na snímke Mária Červeňová. Foto: Facebook/Mária Červeňová - Pre Námestovo

Červeňová pôsobí v sociálnej a komunitnej oblasti. Vedie a usmerňuje prácu komunitného centra Námestovo.

Námestova 11. apríla (TASR) - O post primátorky Námestova v jesenných komunálnych voľbách zabojuje dlhoročná občianska aktivistka Mária Červeňová. Kandiduje ako nezávislá. Potvrdila to pre TASR.

"Ako kandidátka na primátorku Námestova spájam a tvorím tím odborníkov, ktorí sú pripravení pomôcť mne a nášmu mestu. Ponúkame naše pohľady na jednotlivé oblasti života v meste. Ponúkame naše návrhy a riešenia smerujúce ku kvalitnejšiemu chodu mesta a plán pre lepšiu budúcnosť Námestova," uviedla Červeňová. Konkretizovala, že plán sa skladá z troch oblastí. Prvou je rast a rozvoj mesta, druhou komunikácia a spolupráca, treťou kultúra, šport a vzdelávanie.

Červeňová pôsobí v sociálnej a komunitnej oblasti. Vedie a usmerňuje prácu komunitného centra Námestovo. "Rozvíjam a realizujem v komunite prácu s deťmi, s mládežou a so seniormi, zabezpečujem poskytovanie pomoci a podpory ľuďom v núdzi. Spolupodieľam sa na tvorbe a hľadaní efektívnejších riešení pre vzájomné spolunažívanie obyvateľov mesta."

Ako dodala, mnohé profesijné skúsenosti získala počas pracovných rokov v zahraničí a vďaka angažovanosti v oblasti občianskeho života a dobrovoľníctva.