Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Kežmarským primátorom chce byť Tomáš Šimoňák z KDH

Na archívnej snímke historická budova radnice v Kežmarku, ktorá je sídlom mestského úradu. Foto: TASR - Kristína Mayerová

Chceme spoločne budovať Kežmarok bez ohľadu na politické tričko, vek, pohlavie či náboženské presvedčenie, upozornil Šimoňák, ktorý kandiduje za Kresťanskodemokratické hnutie.

Kežmarok 28. júla (TASR) - O post primátora mesta Kežmarok sa bude uchádzať aj Tomáš Šimoňák. "Rozhodol som sa pre tento krok po zrelej úvahe a rozhovoroch s viacerými ľuďmi. Mnohí ma poznajú cez Kežmarský prielom, ale aj prostredníctvom rôznych ďalších aktivít, ako je napríklad Deň rodiny s KDH. Spoločne s ďalšími ľuďmi, ktorých v krátkom čase predstavím, sa pokúsime presvedčiť ľudí o tom, že stále je možnosť posúvať Kežmarok vpred, a to iným spôsobom ako doteraz," uviedol na sociálnej sieti.

Z mesta sa podľa neho vytratil rešpekt k iným názorom, diskusia, chýba komunikácia s obyvateľmi, ako aj poslancami. "Jednostranný pohľad nie je správny, nechceme sa viac deliť na víťazov a porazených, ale chceme spoločne budovať Kežmarok bez ohľadu na politické tričko, vek, pohlavie či náboženské presvedčenie," upozornil Šimoňák, ktorý kandiduje za Kresťanskodemokratické hnutie.