Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

Klientske centrum úradu v B. Bystrici opäť sprístupnia verejnosti

Na snímke pre šíriacu sa nákazu koronavírusom vyľudnené Námestie SNP v Banskej Bystrici 27. marca 2020, archívna snímka. Foto: TASR - Ján Krošlák

Magistrát žiada obyvateľov o disciplinovanosť a trpezlivosť. V prípade potreby im zamestnanci úradu naďalej poskytnú všetky potrebné informácie e-mailom alebo telefonicky.

Banská Bystrica 9. mája (TASR) – Opatrenia súvisiace s ochorením COVID-19 sa už uvoľňujú, a preto aj mesto Banská Bystrica pristupuje k postupnému otváraniu úradu pre verejnosť. Za dodržania všetkých hygienických opatrení od pondelka (11. 5.) otvorí pokladnicu a podateľňu klientskeho centra. TASR o tom informovala hovorkyňa banskobystrického primátora Zdenka Marhefková.

"Fungovať bude v obmedzenom režime od pondelka do štvrtka, v čase od 8.00 do 13.00 hod. Vstup do priestorov úradu a klientskeho centra bude možný len po dodržaní všetkých hygienických opatrení, teda prekrytie horných dýchacích ciest ochranným rúškom, prípadne inou alternatívou, dezinfekcia rúk či dodržanie dvojmetrových rozstupov," zdôraznila hovorkyňa.

Magistrát žiada obyvateľov o disciplinovanosť a trpezlivosť. V prípade potreby im zamestnanci úradu naďalej poskytnú všetky potrebné informácie e-mailom alebo telefonicky. Odporúča, aby uprednostnili platbu za komunálny odpad a dane bezhotovostným spôsobom, vyhnú sa tak čakaniu v radoch.