Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Regióny

Klokočinský jarmok opäť ponúkne kolotoče, koncerty aj dobré jedlo

Na archívnej snímke tradičný Klokočinský jarmok. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Ako informovali organizátori, návštevníci podujatia sa môžu aj tento rok tešiť na veľkú ponuku jarmočného tovaru, občerstvenia a atrakcií v podobe kolotočov a lunaparku.

Nitra 24. augusta (TASR) - Koncerty, program pre deti a stánky s rôznymi špecialitami ponúkne aj tento rok tradičný Klokočinský jarmok. Na najväčšom nitrianskom sídlisku Klokočina sa bude konať od 26. do 28. augusta na tradičnom priestranstve po pravej strane Hviezdoslavovej triedy a Mikovíniho ulice.

Ako informovali organizátori, návštevníci podujatia sa môžu aj tento rok tešiť na veľkú ponuku jarmočného tovaru, občerstvenia a atrakcií v podobe kolotočov a lunaparku. "Na jarmočnú nôtu bude hrať Nitrianska heligónka, neskôr príde na pódium Notový Danny i kapela Rever. Vyvrcholením prvého večera bude slávnostné otvorenie jarmoku a české a slovenské hity ukončené najslávnejšími piesňam Karola Duchoňa v podaní kapely Ludo Kuruc Band," uviedol mestský úrad.

Druhý deň jarmoku ponúkne Ľudové piesne z Nitry a okolia i Funny Party pre deti. "O zábavu sa postarajú aj zoskupenia Nová stopa a Kuštárovci. V poradí 21. ročník Klokočinského jarmoku uzavrie veľká letná párty so skupinou Polemic," doplnili organizátori.