Quantcast
< sekcia Regióny

Komárno zrekonštruovalo priestory v Dôstojníckom pavilóne

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jaroslav Novák

V druhej etape bolo opravené javisko, z ktorého sa odstránili staré zničené časti. Zároveň sa na zrekonštruované a zakonzervované základy uložil nový povrch.

Komárno 20. júna (TASR) - Mesto Komárno v týchto dňoch ukončilo rekonštrukciu hľadiska a javiska v Dôstojníckom pavilóne. Slúžiť budú už pri podujatiach blížiaceho sa Komárňanského kultúrne leta.

V rámci prvej etapy prác bolo zrekonštruované hľadisko. "Došlo k výmene podlahy. Okrem toho tu bolo osadených aj 400 nových a pohodlnejších stoličiek," informoval magistrát.

V druhej etape bolo opravené javisko, z ktorého sa odstránili staré zničené časti. Zároveň sa na zrekonštruované a zakonzervované základy uložil nový povrch. "V zadnej časti bola vytvorená stena, vďaka čomu bude tento priestor vhodnejší pre divadelné a iné predstavenia. Javisko, spolu s vyvýšenými časti v pozadí, dostalo obklad zo smrekovca," doplnila radnica.