Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Komisie trnavského zastupiteľstva sprístupnili aj širšej verejnosti

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Radnica vyhlásila výzvu na prihlásenie sa odborníkov v rôznych oblastiach, ktorí chcú svoje znalosti a schopnosti uplatniť v práci pre mesto.

Trnava 2. januára (TASR) – Aj mesto Trnava po povolebnom konštituovaní komisií mestského zastupiteľstva a výborov mestských časti (MČ) z radov poslancov umožní účasť v nich širokej verejnosti. Radnica vyhlásila výzvu na prihlásenie sa odborníkov v rôznych oblastiach, ktorí chcú svoje znalosti a schopnosti uplatniť v práci pre mesto. Informovala o tom hovorkyňa mesta Veronika Majtánová. Uzávierka je 15. januára.

"V prípade záujmu je potrebné poslať alebo priniesť na sekretariát primátora na radnici na Hlavnej 1 profesionálny životopis a motivačný list a pripojiť vlastnoručne podpísané tlačivo," uviedla. Motivačný list by mal obsahovať informácie, prečo sa záujemca o danú pozíciu zaujíma a aký môže byť jeho prínos. Neposlancov do komisií a výborov MČ vyberie vedenie mesta a zvolí zastupiteľstvo na rokovaní 14. februára.

Výzva je otvorená pre všetkých šesť mestských častí, pre komisiu kultúry, mládeže a športu, sociálnych vecí a zdravia, bytovú, územného rozvoja, školstva a vzdelávania a finančnú. Potrebné dokumenty sú na webe mesta.