Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Komunitné vianočné stromčeky budú v Liptovskom Mikuláši aj tento rok

Ilustračná snímka. Foto: TASR Radovan Stoklasa

Obyvatelia Andíc a Beníc nájdu svoj komunitný vianočný strom pri kultúrnom dome, pre mestské časti Bodice a Demänová bude vyčlenený v parku pri demänovskom kultúrnom dome.

Liptovský Mikuláš 4. decembra (TASR) – Obyvatelia mestských častí Liptovského Mikuláša si po roku opäť budú môcť vyzdobiť tzv. komunitné vianočné stromčeky. Budú to tie isté ako vlani, označia ich hviezdou na vrcholci a tabuľkou. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš Viktória Čapčíková s tým, že stromčeky budú na ozdoby čakať od utorka 6. decembra.

"V minulých dvoch rokoch si Liptovskomikulášania projekt obľúbili. Všetky stromy zdobili desiatky ozdôb, girlánd, gúľ a niekde dokonca aj svetielok," zhodnotila hovorkyňa.

Obyvatelia Andíc a Beníc nájdu svoj komunitný vianočný strom pri kultúrnom dome, pre mestské časti Bodice a Demänová bude vyčlenený v parku pri demänovskom kultúrnom dome. Ploštínčania si budú môcť vyzdobiť strom pri Urbárskom dome, v Iľanove vedľa kultúrneho domu.

"Stromček na komunitné zdobenie sa nachádza aj v blízkosti nového detského ihriska v Stošiciach, pre Podbrezinčanov a Vitálišovčanov rastie na hornej časti pešej zóny na Hruškovej ulici," povedala hovorkyňa s tým, že v Okoličnom je vytypovaný pri Váhu na ulici Pobrežná. V Liptovskej Ondrašovej bude pri kultúrnom dome, v Palúdzke pri detskom ihrisku na Ulici Júliusa Lenka.