Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Regióny

KUCHÁR ZLODEJOM: 19- ročného P. Kuchára z Detvy hľadajú pre krádež

Polícia vo Zvolene pátra po 19-ročnom Patrikovi Kuchárovi z Detvy. Foto: KR PZ v Banskej Bystrici

Akékoľvek informácie je možné oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom stránky polície Banskobystrického kraja na sociálnej sieti.

Zvolen 6. marca (TASR) - Polícia vo Zvolene pátra po 19-ročnom Patrikovi Kuchárovi z Detvy. Sudca Okresného súdu vo Zvolene vydal na neho príkaz na zatknutie pre prečin krádeže.

"Okresný súd požiadal aj o vypátranie pobytu hľadaného a doručenie rozsudku v inej trestnej veci za spáchanie zločinu krádeže. K pátraniu sa pripojila aj polícia v Detve v ďalšej trestnej veci prečinu krádeže, z ktorého je hľadaný obvinený," uviedla pre TASR banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. "Hľadaný si je vedomý celoštátneho pátrania a trestného stíhania, procesným úkonom sa úmyselne vyhýba a skrýva sa na neznámom mieste," dodala.

Polícia preto žiada občanov, aby akékoľvek informácie o ňom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom stránky polície Banskobystrického kraja na sociálnej sieti.