Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Liptovský Hrádok rozšíri možnosť otestovať sa o ďalšie odberové miesta

Ilustračná snímka. Foto: TASR – František Iván

Pre obyvateľov vo veku od 15 do 65 rokov s trvalým alebo prechodným pobytom v meste alebo v mestskej časti budú od piatka 22. januára do pondelka 25. januára zriadené tri dočasné MOM.

Liptovský Hrádok 18. januára (TASR) – Mesto Liptovský Hrádok rozširuje možnosť bezplatného testovania antigénovými testami na ochorenie COVID-19. Pre obyvateľov vo veku od 15 do 65 rokov s trvalým alebo prechodným pobytom v meste alebo v mestskej časti budú od piatka 22. januára do pondelka 25. januára zriadené tri dočasné mobilné odberové miesta (MOM).

Z informácií zverejnených na oficiálnej webovej stránke samosprávy vyplýva, že dve odberné miesta budú umiestnené v Mestskej športovej hale, tretie v kultúrnom dome v mestskej časti Dovalovo. "Presné informácie o prevádzkových časoch budú k dispozícii pre občanov najneskôr vo štvrtok 21. januára," uvádza mesto.

Existujúce dve stále mobilné odberné miesta ostávajú pracovať v štandardnom režime pre obyvateľov bez rozdielu trvalého alebo prechodného pobytu. Teda aj pre obyvateľov mesta Liptovský Hrádok a jej mestskej časti, ako aj pre obyvateľov iných miest a obcí.