Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Po nehode električiek ošetrili v nemocnici 12 ľudí

Neďaleko bratislavskej zástavke Lafranconi sa zrazili dve električky v smere z Dúbravky do centra mesta Foto: TASR/Juraj Kosnáč

Nehoda sa stala dnes okolo 14.00 h pri zástavke Lafranconi v smere z Dúbravky do centra mesta.

Bratislava 26. septembra (TASR) - Okrem ôsmich ľudí, ktorých previezli do Univerzitnej nemocnice v Bratislave (UNB) po nehode električiek, vyhľadali lekársku pomoc aj ďalší štyria cestujúci. V UNB tak spolu ošetrili osem žien a štyroch mužov, ktorí utrpeli zranenie pri nehode. TASR o tom informovala hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská.

"Avizované ťažké zranenie vodiča napokon vyšetrenia nepotvrdili. Má otras mozgu, viaceré pomliaždeniny a tržné rany. Je pri vedomí, stabilizovaný. V nemocnici zostáva na pozorovanie," povedala hovorkyňa s tým, že pravdepodobne nikto iný z účastníkov nebude hospitalizovaný. "Cestujúci mali pomliaždeniny, rezné rany, ktoré si vyžadovali šitie, doudieranú chrbticu, hlavu, hrudník a brucho," informovala Stano Maťašovská. Okrem nich ošetrovali v detskej fakultnej nemocnici aj 15-ročného chlapca.

K zrážke dvoch električiek došlo pri zástavke Lafranconi v smere z Dúbravky do centra mesta okolo 14.00 h. V súčasnosti už všetky linky bratislavských električiek premávajú po svojich pôvodných trasách.

Neďaleko bratislavskej zástavke Lafranconi sa zrazili dve električky v smere z Dúbravky do centra mesta
Foto: TASR/Juraj Kosnáč