Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Leteckí záchranári zasahovali po zrážke troch áut v okrese Sobrance

Na snímke ukážka práce leteckých záchranárov počas otvorenia nových priestorov Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) v Trenčíne v stredu 15. marca 2023. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

"Pri zrážke troch osobných motorových vozidiel sa na mieste nachádzali tri zranené osoby, našťastie len ľahšie," informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE Zuzana Hopjaková.

Nižný Rybnica 20. marca (TASR) - Pri dopravnej nehode, ktorá sa v pondelok stala na ceste za obcou Nižná Rybnica v okrese Sobrance v smere na Závadku, zasahoval záchranársky vrtuľník. "Pri zrážke troch osobných motorových vozidiel sa na mieste nachádzali tri zranené osoby, našťastie len ľahšie," informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) ATE Zuzana Hopjaková.

Posádka leteckých záchranárov si do svojej starostlivosti prevzala 45-ročného vodiča s úrazom hornej končatiny. "Po ošetrení bol pacient preložený na palubu a letecky transportovaný do nemocnice v Michalovciach. Ostatní zranení ostali v starostlivosti pozemných záchranárov," konštatovala Hopjaková.