Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Leto sa láme – Bešeňová láme rekordy a má stále čo ponúknuť

Foto: GINO PARADISE

V areáli to bude žiť aj počas augusta. Na návštevníkov čaká opäť spinning a jumping, ale aj Bažant radler minibus tour.

Bešeňová (OTS) – V GINO PARADISE Bešeňová to stále žije, počas prvého prázdninového mesiaca padali rekordy v návštevnosti. Júl bol plný športových a kultúrnych akcii. V auguste čaká návštevníkov spinning, Majk Spirit a H16, Fashion show s modelkami zo slovenského showbiznisu, vo vodnom raji sa budú lúčiť s letom hromadným jumpingom.

Asi každý pozná vodný raj GINO PARADISE Bešeňová. Mnohí tam strávili najkrajšie letné chvíle, možno stretli nové letné lásky. Vodný raj ponúka skvelý relax a zábavu v 18 bazénoch a adrenalínové zážitky na 15 toboganoch a šmýkačkách. Okrem toho je tam komfortné ubytovanie priamo v areáli a množstvo reštaurácii a barov. Počas celého leta sa o zábavu stará profesionálny animačný tím.

Každý víkend prebiehajú v areáli rôzne športové a kultúrne akcie. Počas júla to bol jumping, spinning, tanečný víkend Deep dance, fitness akcie Nutrend fitness bikiny a fitness model, Zumba fitness master class, pokrstili sa nové plážové volejbalové ihriská v turnaji COQUI beach volejbal tour.

Počas prvého prázdninového mesiaca narástla návštevnosť GINO PARADISE Bešeňová o 60 % oproti minulému roku. Návštevníci si veľmi obľúbili novú zábavno-adrenalínovú zónu, bazén s morskými vlnami, rodinný vodný svet, ale plne obsadený je aj plážový volejbal. Jednoznačne skvelým ťahom boli víkendové akcie, ktoré život v areáli oživili.

V areáli to bude žiť aj počas augusta. Na návštevníkov čaká opäť spinning a jumping, ale aj Bažant radler minibus tour. Absolútnym bonbónikom bude koncert Majka Spirita a H16. V areáli nezabudli ani na dámy, tie si prídu na svoje počas beauty víkendu s Fashion show „mamy deťom“, kde bude návštevníkov celým programom sprevádzať čerstvá mamička Lucia Hablovičová.

Foto: GINO PARADISE
Spinning pri bazénoch (10. august)
Skvelá akcia pre všetkých, ktorí našli záľubu v šliapaní do pedálov s bandou rovnakých nadšencov a skvelými inštruktormi. Atmosféra nabitá energiou a skvelým pocitom z výkonu. Ako čerešnička na torte je relax, ktorý ponúka areál v 18 bazénoch.


Koncert Majk Spirit a H16 (17. August)
HIP-HOPové rýmy sa budú ozývať v celom areáli. Nadšencov tohto hudobného a životného štýlu čakajú 2 hodiny kvalitnej hudby a show, o ktorú sa postará Majk Spirit a legendárna crew H16, ktorá odpromuje aj svoj nový album.

Foto: Gino Paradise


Fashion show „mamy deťom“ (24. august)
Známe mamičky zo Slovenského showbiznisu sa stretnú na skvelej akcii, ktorá je určená nadšencom módy a krásy. Fashon show má aj charitatívny charakter, pretože každé 1 €, ktoré návštevníci nechajú na vstupe v areáli pôjde na dobrú vec pre detičky zo sociálne slabších rodín. Počas celého dňa sa dámy môžu nechať nalíčiť profesionálnymi vizážistami.

Jumping goodbye summer (31.august)
Jumping je pomerne nová športová disciplína, kde ľudia skáču – jumpujú na malých trampolínkach na skvelú hudbu. Jumpovanie na vzduchu je skvelá príležitosť ako sa dostať do formy. Pripravených bude viac ako 70 trampolínok, skvelá zábava a samozrejme, kto si to odskáče, čaká ho odmena v relaxačných bazénoch alebo vo Wellness & Spa.

GINO PARADISE Bešeňová už nie je termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 mil. €, ktorou sa areál zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch. Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový rodinný vodný svet s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a nový Miami bar s občerstvením.