Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Obyvateľom Levíc a mestských častí vymenia jódové tablety

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Výmena tabliet sa uskutoční od 6. novembra do 15. decembra v pracovných dňoch v čase od 8.00 do 15.00 h.

Levice 25. októbra (TASR) - Mestský úrad (MsÚ) v Leviciach v meste a mestských častiach v priebehu novembra a decembra bezplatne vymení jódové tablety pre obyvateľstvo, organizácie a podniky. Ako TASR informovala referentka vzťahov s verejnosťou a médiami MsÚ v Leviciach Adriana Macáková, tablety sa vymieňajú z dôvodu uplynutia ich exspiračnej doby.

Výmena tabliet sa uskutoční od 6. novembra do 15. decembra v pracovných dňoch v čase od 8.00 do 15.00 h. "Výdajné miesto bude zriadené v priestoroch Klubu dôchodcov na Tekovskej ulici 6, pričom miesto bude označené. Tablety môže pre celú rodinu vymeniť jeden člen rodiny starší ako 15 rokov. Profylaktiká sa budú vydávať na základe predloženého občianskeho preukazu, prevzatie sa potvrdí podpisom. Zároveň je možné na mieste odovzdať staré jódové tablety," povedala Macáková.

Výmena tabliet bude vykonaná zamestnancami mesta priamo v mieste bydliska po vyhlásení v rozhlase príslušnej mestskej časti. "Obyvatelia, ktorí výmenu jódových tabliet nestihnú v určenom termíne, môžu si vymeniť jódové tablety v dňoch od 2. do 19. januára 2018 v priestoroch Klubu dôchodcov na Tekovskej ulici 6," ukončila referentka vzťahov s verejnosťou a médiami MsÚ v Leviciach.