Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Regióny

Agresívny muž sa manželke a dcére vyhrážal vyhodením z balkóna

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk/Adriána Pagáčová

Opakovane sa im vyhrážal smrťou a dokonca manželke priložil nôž ku krku, priblížila krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Levoča 3. mája (TASR) - Agresívny muž sa v jednom z bytov v Levoči vyhrážal svojej manželke aj dcére, skončil za mrežami. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že incident sa stal ešte v utorok (30. 4.) v nočných hodinách.

"Vyhrážal sa im zabitím a vyhodením z balkóna, že si zadováži zbraň a že ich pozabíja. Obe ženy sa muža veľmi obávali, keďže takto sa mal voči nim správať už aj v minulosti. Opakovane sa im vyhrážal smrťou a dokonca manželke priložil nôž ku krku," priblížila Ligdayová. Dodala, že 58-ročného muža zadržala policajná hliadka v stredu (1. 5.) ráno, skončil v cele policajného zaistenia.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Levoči na základe získanej dôkaznej situácie voči mužovi vzniesol obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Hovorkyňa upozornila, že obvinenému hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na tri roky, keďže sa protiprávneho konania dopustil na chránenej osobe.