Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Lúpežnému prepadnutiu zabránilo poskytnutie sexuálnych služieb

Na policajnej snímke prepadnutá čerpacia stanica. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Mladý muž mal podľa zistení polície pod hrozbou násilia od zamestnanca čerpacej stanice žiadať vydanie finančnej hotovosti.

Bratislava 27. januára (TASR) - Bratislavská polícia riešila stredu nadránom oznámenie o lúpežnom prepadnutí čerpacej stanice na Panónskej ceste. Páchateľa (24) za kurióznych podmienok polícia zadržala a začala trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpežného prepadnutia. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Mladý muž mal podľa zistení polície pod hrozbou násilia od zamestnanca čerpacej stanice žiadať vydanie finančnej hotovosti. Páchateľ neskôr zamestnanca napadol, tomu sa však podarilo ujsť a muža zamknúť vo vnútri prevádzky.

Policajná hliadka po príchode na miesto zistila, že páchateľ je vo vnútri čerpacej stanice. "Policajti v jednej z miestností spozorovali muža, ktorému poskytovala sexuálne služby mladá žena. Policajti chceli muža na mieste obmedziť na osobnej slobode, keďže však kládol aktívny odpor, boli voči nemu použité donucovacie prostriedky," spresnil Szeiff.

Páchateľ skončil na policajnej stanici a bolo voči nemu začaté trestné stíhanie. Zamestnanec čerpacej stanice bol prevezený k ošetreniu do jednej z nemocníc.