Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Máj v Bojniciach bude patriť láske

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Nielen pre zamilovaných pripravila Oblastná organizácia cestovného ruchu Región horná Nitra - Bojnice (OOCR RHNB) aktivity pomenované Máj v Bojniciach s podtitulom Námestie lásky.

Bojnice 30. apríla (TASR) - Máj v Bojniciach bude patriť láske. Nielen pre zamilovaných pripravila Oblastná organizácia cestovného ruchu Región horná Nitra - Bojnice (OOCR RHNB) aktivity pomenované Máj v Bojniciach s podtitulom Námestie lásky.

"Námestie lásky bude spočívať vo vyzdvihovaní Bojníc ako romantickej lokality, a to prostredníctvom zabezpečenia niekoľkých informačných, respektíve propagačných tabúľ, ktoré budú v sebe niesť romantický príbeh a budú smerovať k zaujímavej soche," načrtla výkonná riaditeľka OOCR RHNB Andrea Malátová.

Ďalšou aktivitou, ktorú OOCR plánuje, sú podľa nej Bojnice v soche. "Nadväzuje na predchádzajúce dva ročníky, ktoré sa už realizovali. Prebieha prípravná fáza, v rámci ktorej sa zabezpečuje sochár tak, aby bol kvalitný, aby to bolo zaujímavé nielen pre turistov, ale aj pre domácich," konkretizovala.

OOCR RHNB má záujem budovať i fotoarchív. "Je veľmi málo dostupných fotografií, ktoré sú na voľné použitie s vyrovnanými autorskými právami. Myslím si, že je dôležité, aby sme mali k dispozícii fotografie na marketingové účely alebo iné," dodala Malátová.