Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Malackí policajti riešili cez víkend požiar i krádež v rodinnom dome

Ilustračná snímka. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Krádežou v rodinnom dome v Záhorskej Vsi spôsobil páchateľ škodu vyše 266 eur.

Bratislava 22. februára (TASR) - Policajti z Malaciek cez víkend riešili požiar v priemyselnom areáli v obci Rohožník. Privolali ich tiež ku krádeži v rodinnom dome v Záhorskej Vsi. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

K požiaru privolali hliadku v nočných hodinách zo soboty na nedeľu (20.2. - 21.2.). "Na mieste bolo zistené, že doposiaľ neznámy páchateľ spôsobil požiar na vonkajšom priestranstve, v dôsledku ktorého došlo k poškodeniu bágra značky JCB, ako aj dvoch ťahačov značky Scania a Volvo," priblížil hovorca. Škodu vyčíslili na viac ako 26.000 eur. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci.

Krádežou v rodinnom dome v Záhorskej Vsi spôsobil páchateľ škodu vyše 266 eur. Odcudzil motocykel Pionier zo 70. rokov, ale aj rôzne predmety, napríklad krištáľovú súpravu pohárov, polievkovú súpravu, čerpadlo na vodu či sošku Panny Márie. "Páchateľ vošiel aj do podzemných priestorov rodinného domu, kde z 15-litrového demižónu odčerpal asi päť litrov červeného vína," doplnil Szeiff.