Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Martin pripravuje verejnú súťaž na zabezpečenie komunálnych služieb

Ilustračná fotka. Foto: TASR - Pavol Zachar

Zákazka na Zabezpečenie komunálnych služieb v meste Martin bude rozdelená na šesť častí.

Martin 24. augusta (TASR) – Mesto Martin pripravuje verejnú súťaž na zákazku Zabezpečenie komunálnych služieb. Podľa hovorkyne mesta Jany Kopeckej už zverejnilo svoj zámer v Európskom vestníku TED a vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Zákazka na Zabezpečenie komunálnych služieb v meste Martin bude rozdelená na šesť častí. "Zber, odvoz a zneškodnenie, úprava a zhodnotenie komunálneho odpadu, Údržba a čistenie miestnych ciest, chodníkov a verejných plôch, Údržba a budovanie verejnej zelene, Údržba mestského mobiliáru, Údržba kanálových vpustí (žľabov, odtokov), Zimná údržba ciest, chodníkov a verejných spevnených plôch," uviedla Kopecká.

Doplnila, že ponuky budú môcť uchádzači predložiť na jednu časť, niekoľko častí i všetky časti. "Zaslanie Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania formou verejnej súťaže na predmet zákazky Zabezpečenie komunálnych služieb v meste Martin sa predpokladá k 1. februáru 2023. Predpokladaná doba trvania zmluvného vzťahu je plánovaná na 10 rokov a dátum účinnosti a plnenia zmluvy sa predpokladá od 1. augusta 2023," dodala hovorkyňa mesta.