Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

RTVS odvysiela mimoriadne správy z rokovania prezidentov B9

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Michal Svítok

V štúdiu RTVS v Bratislave sa o tomto významnom stretnutí bude rozprávať moderátor Miroslav Frindt s novinárom Vladimírom Bačišinom.

Bratislava 27. februára (TASR) - O stretnutí Bukureštskej deviatky (B9) a generálneho tajomníka NATO Jensa Stoltenberga v Košiciach bude RTVS podrobne informovať vo svojom vysielaní. Na Jednotke prinesie vo štvrtok 28. februára od 16. h mimoriadne správy a exkluzívny rozhovor s generálnym tajomníkom NATO. TASR o tom informovali z RTVS.

Zástupcovia B9, prezidenti Bulharska, Českej republiky, Estónska, Litvy, Lotyšska, Maďarska, Poľska, Rumunska a Slovenska, budú v Košiciach diskutovať o aktuálnej bezpečnostnej situácii v Európe a vo svete.

V štúdiu RTVS v Bratislave sa o tomto významnom stretnutí bude rozprávať moderátor Miroslav Frindt s novinárom Vladimírom Bačišinom. Priamo z Košíc sa do vysielania prihlási Tamara Lištiaková, ktorá v štúdiu privíta aj hostí – Alexandra Onufráka, politológa z Univerzity P. J. Šafárika v Košiciach a analytika Michala Čubríka z Globsec Policy Institute.